Reménységgel szavaztam közösségem biztonságáért

Az erõs magyar képviseletre szavazott Winkler Gyula, EP-képviselõ, aki szülõvárosában, Vajdahunyadon adta le voksát vasárnap délelõtt.

Az önkormányzati választások nagyon fontosak egy olyan közösség számára, amely a szülõföldjén akar gyarapodni. Szórványban élõ magyarként azt szeretném, hogy gyermekem és unokám is szülõföldjén építsen jövõt. Reménységgel szavaztam közösségem biztonságáért, a gyarapodásunkért és azért, hogy ne dönthessenek rólunk a mi megkérdezésünk nélkül. A szórványban minden képviselõ duplán számít, ezt jó tudjuk mi is itt, Hunyad megyében. Én arra biztatok minden magyart, hogy jelentkezzen ma a szavazóhelyiségekben és adja le voksát az erõs magyar képviseletre” – hangsúlyozta az európai parlamenti képviselõ a szavazást követõen.

Azokat támogassuk, akik bizonyítottak, akik szakmaisággal és elkötelezettséggel tudják a közösségi képviseletet elvégezni, akik becsülettel álltak ki eddig is a magyar érdekért és akik a jövõben is a közösség biztonságáért fognak dolgozni” – emelte ki Winkler Gyula, szavazásra biztatva az erdélyi magyarokat.