Leadta parlamenti jelöltjeinek listáját az RMDSZ Hunyad megyei szervezete

Az RMDSZ Hunyad megyei szervezete október 27-én, csütörtökön délben iktatta a képviselői és szenátori jelölési iratcsomókat Déván, a Megyei Választási Irodában.

 

A megyei listás rendszer ismét lehetőséget ad arra a Hunyad megyei magyarságnak, hogy parlamenti képviselője legyen, számomra megtiszteltetés, hogy a képviselőházi listát én vezethetem. Lassan huszonegy éve, hogy a közéletben dolgozom, előbb ifjúsági és diákszervezetekben, majd az RMDSZ-ben fejtettem ki tevékenységemet. Szívesen dolgozom közösségemért, mert abban hiszek, hogy nem a pálya széléről kell bekiabálni, hanem érdemes aktívan részt venni közösségünk jövőjének alakításában” – emelte ki Széll Lőrincz, a képviselőházi lista vezetője, aki Kofity Zoltán, Baboczi Imre és Margai Zoltán képviselőjelöltekkel, valamint Burján Gergely és Borsai Zoltán szenátorjelöltekkel közösen iktatta a jelölési iratcsomókat Déván.

 

A nyári szünet után Hunyad megyében is megkezdtük a decemberi választásokra való felkészülést, ennek kapcsán számos találkozón vettem részt az elmúlt hetekben, egyházi vezetőkkel, civil szervezetek képviselőivel beszélgettem, a visszajelzések azt mutatják, hogy az emberek bizakodóak. A jó önkormányzati választási eredményeket követően úgy látom, a Hunyad megyére jellemző összefogás december 11-én ismét meg fog mutatkozni” – fogalmazott Winkler Gyula, kiemelve, hogy a kampányt megelőző hetekben, de a kampány ideje alatt is keményen kell dolgoznia az RMDSZ Hunyad megyei szervezetének, hogy üzenetük minden magyar családhoz eljusson.

 

Hunyad megyében az RMDSZ teljes listával indul a parlamenti választáson, a képviselőházi listát Széll Lőrincz, a  Hunyad megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság tanácsosa vezeti, őt követi: Pogocsán Ferdinánd mérnök, Máté Márta főtanfelügyelő-helyettes, Kofity Zoltán projektmenedzser, Ferenczi István menedzser, Baboczi Imre mérnök, Margai Zoltán mérnök, Dávid Benedekfi geológus mérnök. Winkler Gyula, az RMDSZ Hunyad megyei elnöke vezeti a szenátori jelöltlistát, őt követi Burján Gergely, a Hunyad megyei RMDSZ politikai alelnöke, Kun-Gazda Kinga-Viola tanárnő, Elekes Pál-Jenő mérnök és Borsai Zoltán ügyvezető.