Iuliu Winkler, reales pentru un nou mandat de 2 ani în fruntea UDMR Hunedoara

Deputatul european Iuliu Winkler a primit, în cadrul Conferinței județene de alegeri care a avut loc sâmbătă, votul de încredere pentru un nou mandat de doi ani în fruntea Organizației UDMR din județul Hunedoara.

”Am primit votul de sprijin al delegaților celor 15 organizații locale UDMR din județul Hunedoara, al organizației de tineret și al celei de femei pentru un nou mandat de doi ani în fruntea Organizației UDMR din județul Hunedoara. Mulțumesc frumos pentru încredere, resimt răspunderea acestui nou mandat în contextul anului electoral 2024, fără precedent în cei 33 de ani ai democrației din România. Vom avea patru alegeri în mai puțin de opt luni, cu începere din data de 9 iunie 2024, când se vor organiza alegerile pentru Parlamentul European. Urmează apoi alegeri locale, parlamentare și prezidențiale, toate înainte de finalul anului viitor. Ne vom concentra pe obținerea unor rezultate bune, cu sprijinul alegătorilor UDMR”, a declarat Iuliu Winkler cu prilejul Conferinței județene de alegeri.

Deputatul european a afirmat că sub conducerea sa, UDMR va continua angajamentul politic pozitiv, deschis și sincer cu partenerii săi în județul Hunedoara. ”La nivel național am fost eliminați din coaliția de guvernământ, am pierdut deci unele dintre mijloacele noastre politice pentru avansarea proiectelor de dezvoltare ale județului, dar vom continua să lucrăm cu instrumentele de care dispunem în sprijinul comunităților noastre locale”, a precizat Winkler.

La propunerea liderului UDMR Hunedoara, Conferința județeană de alegeri a votat un nou mandat de președinte executiv pentru Széll Lőrincz. ”Continuitatea pentru care am primit votul Conferinței județene este pentru amândoi o onoare, dar și o răspundere deosebită. Mulțumim frumos!”, a adăugat Iuliu Winkler.