Iuliu Winkler a votat pentru prosperitatea comunității sale

Deputatul european Iuliu Winkler, liderul Organizației Județene Hunedoara a UDMR, a votat, în cadrul alegerilor locale de duminică, pentru reprezentarea comunității sale la nivel local și județean și pentru prosperitatea hunedorenilor.
Deputatul european i-a îndemnat pe toți membrii comunității maghiare să meargă la vot pentru că doar în acest fel pot să-și asigure o reprezentare puternică la nivelul administrației locale și județene.
“Alegerile locale sunt foarte importante pentru o comunitate care dorește să prospere pe pământul natal. Ca membru al comunității maghiare, o comunitate mică în județul Hunedoara, doresc ca fiul meu, nepoții mei să-și construiască un viitor aici. (…) Comunitatea maghiară din orașul Hunedoara și din județ a creat multe valori, ea fiind parte integrantă în viața municipiului și a județului”, a declarat liderul UDMR Hunedoara.
Iuliu Winkler a mai spus că a votat cu speranță în viitor, pentru prosperitatea hunedorenilor și pentru ca maghiarii din județul său să aibă posibilitatea de a participa activ la luarea deciziilor.